Salát z rýžových trubek
Doba přípravy: 15 minut
4 porce
Potřebné suroviny:
Rýžové trubky LUCKA – 1 balení
Ředkvičky – 5 ks
Červená cibule – 1 ks
Mrkev – 2 ks
Pórek – 1/2 ks
Sýr Čedar – 200 g
Plnotučná hořčice – 3 lžíce
Zakysaná smetana – 3 lžíce
Kari – špetka
Postup přípravy:
- Nakrájíme si zeleninu a smícháme s již uvařenými trubkami dle návodu.
- Na dresing si smícháme v poměru 1:1 hořčici a smetanu, pro chuť můžeme přidat trochu kari.
- Takto připravený salát polijeme dresingem a navrch posypeme nastrouhaným Čedarem.
Přidejte se k Lucce na Facebooku
a žádný recept Vám neuteče