Rýžové nudle Lucka – složení a návod k přípravě

Rýžové nudle Lucka

Návod k přípravě

1. Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) a trochu osolte.

2. Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchánívařte 4-6 minut.

3. Jakmile jsou těstoviny uvařené, zceďte vodu. Poté jedobře propláchněte tekoucí vodou a nechte okapat.

4. Přidejte trochu rostlinného oleje, promíchejte a můžete servírovat nebo dále upravit na pánvi s masem či zeleninou, popř. použít jako zavářku do polévky.

Dobrou chuť!

Složení

  • Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl.
  • Dehydratovaný výrobek. Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.

Neobsahuje lepek, konzervanty a barviva.

Průměrné výživové hodnoty

(na 100 g výrobku v suchém stavu)

Energetická hodnota:
Tuky:
Z toho: nasycené mastné kyseliny
Sacharidy:
Z toho: cukry
Bílkoviny:
Sůl
1452 Kj (347 Kcal)
0,61g
0,3 g
80 g
1,02 g
4,81 g
0,55 g

Rýžové nudle - 3mm