Salát z rýžových trubek
Doba přípravy: 15 minut
4 porce
Potřebné suroviny:
Rýžové trubky LUCKA – 1 balení
Ředkvičky – 5 ks
Červená cibule – 1 ks
Mrkev – 2 ks
Pórek – 1/2 ks
Sýr Čedar – 200 g
Plnotučná hořčice – 3 lžíce
Zakysaná smetana – 3 lžíce
Kari – špetka
Postup přípravy:
- Nakrájíme si zeleninu a smícháme s již uvařenými trubkami dle návodu.
- Na dresing si smícháme v poměru 1:1 hořčici a smetanu, pro chuť můžeme přidat trochu kari.
- Takto připravený salát polijeme dresingem a navrch posypeme nastrouhaným Čedarem.
Přidejte se k Lucce na Facebooku
a žádný recept Vám neuteče
[gfb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/R%C3%BD%C5%BEov%C3%A9-t%C4%9Bstoviny-LUCKA-387463381435292″ fb_appid=”1365140483512317″ box_width=”420″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]